Atra Ramadan: Membránszeparációs műveletek tej- és szeszipari alkalmazásai
Ács Péterné, Bozóky Erika: Eljárás fehérjeszegény gluténmentes lisztporok előállítására
Bódy Péterné: Az ásványi alapú derítőszerek hatása a bor fém- és fehérjetartalmára
Bukosza Gábor: A válságkezelés és reorganizáció lehetősége a húsiparban
Domján Erika: A hipertext gondolat felhasználása az üzemtan oktatásában
Eszes Ferenc: A hústermékek pasztörözésének értékelése számítógépes modellezéssel
Gao, Yanxiang: Extraction of oleoresing from fennel seeds and dried onion with supercritical CO2
Gönczy Árpád: A hatósági élelmiszer-ellenőrzés alapjai
Horacsek Márta: A gliadin kimutathatósága élelmiszerekben
Kecskés Attila: A húsipar versenyképessége az Európai Unió piacán
Kerti Katalin: Kakaóvaj és kakaóvaj-alternatívák termoanalitikai vizsgálata
Kiskó Gabriella: Fűszerek penész-szennyezettségének vizsgálata gyors módszerekkel
Kóczánné Manninger Kata: Kerámia membránok alkalmazhatósága borok szűrésére
Lőrincz György: Újtípusú vörösborok készítése szénsavatmoszférában
Mednyánszky Zsuzsa: A sugárkezelés hatása a bors aromaösszetételére
Mohácsiné Farkas Csilla: Baktériumok hőpusztulásának tanulmányozása DSC-mikrokalorimetriával
Péter Gábor: Fagyasztva szárítási paraméterek hatása néhány mikroorganizmus túlélésére
Schöberl Erika: Húskészítmények dúsítása növényi rostokkal
Stummer Ildikó: A magyar húsipar helyzete és versenyképessége
Szabó Erzsébet: A grafikai jelek alkalmazása és jelentősége a csomagolt élelmiszerek jelölésében
Szabó Tiborc: A magyarországi borpiac építésének néhány stratégiai kérdése
Tóbiás Zsófia: A húsipari nyersanyag-technológia minőségbiztosítási rendszere
Varró Györgyné: Fehérje alapú adalékanyagok összetétele és technofunkcionális tulajdonságai
Kémiai
tárgyú Ph.D.-tézisek
Élelmiszer-technológiai Ph.D.-tézisek a Budapesti Műszaki Egyetemen |
http://www.kfki.hu/chemonet/
http://www.chemonet.hu |