Berezvai Zoltán: Almafajták tárolás alatti változásának vizsgálata
Biacs Péter: Természetes élelmiszerszínezékek vizsgálata
Bothné Fehér Kinga: Élelmiszerek hőkezelése kapartfalú hőcserélőben
Hegóczki József: Mikroelemek dúsítása élesztőkben
Homoki-Farkas Péter: Szénhidrátok hőkezelése során bekövetkező barnulások vizsgálata
Lackó Lászlóné: A gyümölcsök ásványi anyag tartalmának vizsgálata és értékelése
Lovász Tünde: Alma fiziológiai állapotának és összetételének változása a tárolás alatt
Oszagyán Marianna: Gyógynövények szuperkritikus extrakciója
Recseg Katalin: Különböző növényolajok minor komponenseinek vizsgálata
Szalma Erzsébet: Édesipari zsírok vizsgálata
Viczián Zsolt: Kertészeti-élelmiszeripari minőségbiztosítási rendszerek informatikai támogatása
Kémiai
tárgyú Ph.D.-tézisek
Élelmiszer-technológiai Ph.D.-tézisek a Kertészeti Egyetemen |
http://www.kfki.hu/chemonet/
http://www.chemonet.hu |